Nieuws

Bedrijfsbezoek Saver

Bedrijfsbezoek Saver De Groene Pluimhouders organiseren een serie bedrijfsbezoeken, 21 februari staat Saver (www.saver.nl) op het programma. Deze bedrijfsbezoeken zijn dóór en vóór de houders van De Groene Pluim én voor ondernemers die een impact op de global goals van de VN bewerkstelligen met hun eigen bedrijfsvoering.

Lees verder

Global challenges, Dutch solutions

Ondernemers en hun inzet voor de Sustainable Development Goals. Ondernemers inspireren ondernemers. Lees hier Editie 2018 van deze uitgave. vno18317_sdg_brochure_kleiner (002)

Lees verder

Groene Pluim Midden-Brabant voor Remmers Bouwgroep

Remmers Bouwgroep ontving op 1 november 2018 als tweede bedrijf in Midden-Brabant en als elfde bedrijf in Nederland de Groene Pluim. De Tilburgse wethouder Berend de Vries reikte de prijs uit tijdens het symposium Duurzaam ondernemen in het volgende decennium: #Hoedan?. Het bouwbedrijf krijgt de erkenning omdat zij voorop lopen op het gebied van circulair … Vervolgd

Lees verder

Midden-Brabant reikt 2e Groene Pluim uit

Tilburg reikt 2e Groene Pluim uit tijdens symposium: Duurzaam ondernemen in het volgende decennium: #Hoedan? 1 november aanstaande vindt van 14.00 tot 18.00 uur hét symposium over duurzaam ondernemen in de regio Midden-Brabant plaats. Inspirerende sprekers, keuze uit diverse ronde tafelsessies en een prachtig netwerk om uw duurzame ambities waar te maken.

Lees verder

Gefeliciteerd Rodenburg Biopolymers!

Rodenburg Bioplymers heeft als eerste bedrijf in Oosterhout, en als tiende bedrijf in Nederland, de Groene Pluim ontvangen. Rodenburg (http://biopolymers.nl/) krijgt de Groene Pluim omdat duurzaamheidsstrategie van Rodenburg is geworteld vanaf de start van het bedrijf, het verwerken van reststromen tot veevoeder.

Lees verder

Bedrijfsbezoek Bras Fijnaart

Op bedrijfsbezoek Bras Fijnaart, een echte buitenkans! De Groene Pluimhouders organiseren een serie bedrijfsbezoeken, 31 oktober staat Bras Fijnaart, www.brasfijnaart.nl op het programma en in februari volgt Saver, www.saver.nl

Lees verder

Oosterhout maakt zich op voor de eerste Groene Pluim!

Goed dat de gemeente Oosterhout tijdens de jaarlijkse ondernemersbijeenkomst van de gemeente Oosterhout ondernemers in het zonlicht wil zetten die vooroplopen in energietransitie, sociaal ondernemen en circulair ondernemen.

Lees verder

Duurzame Parels, ze zijn er wel maar soms zie je ze niet!

De Groene Pluim is er om de duurzame parels te vinden en te positioneren, maar wanneer vind je jezelf een duurzame parel? Dat zeg je toch niet over jezelf? Bij De Groene Pluim merken we dat het verschil tussen realiteit en bescheidenheid soms erg groot is, vooral bij middelgrote ondernemingen. Ondernemingen die van ’s morgens … Vervolgd

Lees verder
placeholder

Draag iemand voor

De Groene Pluim heeft zich tot doel gesteld op een positieve manier de verduurzaming binnen het bedrijfsleven, zichtbaar te maken en te versnellen. Mogelijk ken je bedrijven die actief zijn en mee willen doen.

Lees verder
placeholder

De Groene Pluim in Oosterhout

Gemeente Oosterhout neemt positie in voor de duurzame ondernemer via De Groene Pluim. Wethouder Marcel Willemsen: er komt veel op ons af! “Op het gebied van duurzaamheid komt er de komende jaren erg veel op ons af en niemand kan die uitdaging alleen aan”, zegt wethouder Marcel Willemsen (duurzaamheid en milieu).

Lees verder